Okulumuz Hakkında

GEVHER NESİBE ANAOKULU
İldem Cumhuriyet Mah. Vatan 1 Sok. No 25 Melikgazi/KAYSERİ
0 352 247 42 13
0
https://gevhernesibeanaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Toplumsal ve milli-manevi değerlere bağlı, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, iç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, sosyal ilişkileri güçlü, işbirliği ve takım çalışmasına istekli, değişik görüş ve düşüncelere saygılı, yeteneklerini ve yaratıcılığını kullanabilen, çevreye ve doğaya duyarlı, öz bakım becerilerini kazanmış, kendi hakkını ve başkalarının hakkını koruyabilen, Türkçe’yi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmektir.

MİSYON

Türk milli eğitiminin temel ilkeleri doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kişilikli, özgüveni tam, kendisine ve çevresine saygılı, milletine faydalı bireyler yetiştirmenin temellerini atmak. Eğitim kalitemiz ile çevre tarafından tercih edilen bir anaokulu olmak.

BAŞARILAR

2018 yılında, merkezi Brüksel olan Avrupa Eğitim Portalı E twinning kapsamında ,Avrupa ´da 1279 okul,Türkiye´de 179 okul arasına girerek Kayseri´de Ulusal Kalite Etiketi alan 3 okuldan biridir.Bağımsız Anaokulu olarak 2018 yılında ´Kalite Etiketi´alan tek anaokuludur.2018 yılı için 2 Avrupa Kalite Etiketi,7 Ulusal Kalite Etiketi alarak Okul Öncesi Eğitimde adından söz ettirmiştir.Okulumuz 2019 yılında yine Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirlmiş olup,Kayseri ilinde 3. defa E-twinning Okulu olmuştur.2020 yılında yeniden Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projesini başarı ile yürütmüştür.Pandemi sürecinde okulda alınan gerekli hijyen ve korunma ve tedbir önlemlerinden dolayı MEB ´Okulum Temiz´ödülünü almıştır.2020 yılında Avrupa Kalite Etiketi, 2021 yılında Avrupa Kalite Etiketi, 2022 yılında Okulum Temiz Belgesi ve Sıfır Atık Belgesi almaya hak kazanmıştır.
Öğretmen :10
Öğrenci :132
Derslik :7
Kütüphane Kitap Sayısı :140
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İkili öğretim

Öğretim Şekli

İkili öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Doğalgaz

Servis Bilgisi

Velilerimizin istekleri doğrultusunda anlaştıkları bir servisle (tüm evrakları tam olmak, gerekli şartları taşımak ve Kaymakamlık OLUR u alınmak kaydıyla) çocuklarını okula gönderebilirler.

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Kayseri Cumhuriyet Meydanı´na 13 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Gesi İldem Cumhuriyet Mahallesi Vatan 1 Sk. no:25 Melikgazi KAYSERİ

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

E TWİNNİNG PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE FEN VE DOĞAYI SEVDİREN ÇEŞİTLİ DENEY ETKİNLİKLERİ YAPILMAKTADIR.AYRICA AKIL OYUNLARI ATÖLYEMİZDE HER TÜRLÜ EŞLEŞTİRME,KARŞILAŞTIRMA,FARKLI OLANI BULMA VB.GİBİ KONULARDA ÇEŞİTLİ ZEKA OYUNLARIMIZ VE LEGOLARIMIZ MEVCUTTUR.

Proje Çalışmaları

OKULUM TEMİZ PROJESİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ BENİM OYUN SANDIĞIM PROJESİ OKUL SAĞLIĞI FAALİYETLERİ

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

OKULUMUZDA 2017 YILINDAN İTİBAREN HEM AVRUPA'DAN PROJE ORTAKLARIMIZ,HEM TÜRKİYE'NİN ÇEŞİTLİ İLLLERİNDEN PROJE ORTAKLARIMIZ İLE E-TWİNNİNG PROJESİ ve K-101 ERASMUS PROJE ORTAKLIKLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.